Philippe Denys

Philippe Denys studeerde aan de Katholieke Universiteit te Leuven en de Université Jean-Moulin III te Lyon. In 2011 behaalde hij het diploma Master in de rechten. Daarop aansluitend was hij gedurende vijf jaar actief aan de balie van Leuven. Aanvankelijk legde hij zich toe op het aansprakelijkheidsrecht om vervolgens zijn focus uit te breiden tot het ondernemingsrecht. In 2015 behaalde hij aan de Universiteit Antwerpen met grote onderscheiding het diploma  Master in Business Law. 

Philippe Denys is tot op vandaag verbonden aan de Katholieke Universiteit Leuven, waar hij praktijkassistent is voor het vak Inleiding tot het Recht. Sinds 2016 versterkt Philippe Denys het kantoor Braeckmans Advocaten. Zijn specialiteiten situeren zich in het privaat bankrecht, het ondernemingsrecht, het verbintenissen- en contractenrecht alsook het gerechtelijk recht.

Als Master in Business Law (Universiteit Antwerpen) is het een verrijkende ervaring om in een team van integere en gedreven mensen mee te zoeken naar kwaliteitsvolle en duurzame oplossingen voor ondernemingen en hun stakeholders. Daarnaast behoud ik als praktijkassistent aan de KU Leuven ook de nodige voeling met de academische ontwikkelingen binnen het (ondernemings-) recht. Ik geloof dat dit mijn werk als advocaat versterkt en de cliƫnt ten goede komt.

DIPLOMA'S

Licentiaat (Master) in de rechten
KU Leuven, 2011

Master in Business Law,
grote onderscheiding
Universiteit Antwerpen, 2015

BALIE

Balie Leuven (2011-2016)
Balie Antwerpen

E-MAILADRES

philippe.denys@braeckmans.eu